Kombëtaret

Kualifikuese, mungojnë surprizat…

Mbrëmje intensive të skuadrave europiane për kualifikueset e Europianit 2020. Pas triumfit të Kosovës në Bullgari (2-3), të tjerat e mëdha dhe të vogla në Europë, prodhuan  këta shifra teknikë: Çeki-Mali i Zi 3-0, Serbi-Lituani 4-1,

error: Nuk lejohet kopjimi i materialit!